Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!

http://www.makeleio.gr/images/Dekemvrios/evraioi.JPG


Σόνια Μαυρίδου
sonia_mavridou@hotmail.gr
facebook: Σόνια Μαυρίδου
Παντού πας και ακούς τα ίδια και τα ίδια: για Bar-Code σ’ όλα τα εμπορεύματα

(ΓΙΑΤΙ παρακαλώ; δλδ. κάποτε που ΔΕΝ το ’χαμε το καταραμένο το Bar-Code πώς στο καλό κάναμε αγοραπωλησίες;;;), για ηλεκτρονικές κάρτες-χαράγματα με το 666 (και γιατί ρε παίδες όχι με ΑΛΛΟΝ αριθμό;),
για παρακολούθηση μέσα από κάμερες, τηλεοπτικά κυκλώματα κτλ. κτλ. Πού το πάνε ρε το πράγμα; Μα... σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του Σατανά, γι’ αυτό και κάνουνε ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους (δλδ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ!) για να μας φέρουνε σε κατάσταση «Δεν πάει άλλο πια...», έτσι που στο τέλος τα καημένα τα ανθρωπάκια... ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, τον γιο του Σατανά!!! Ναι, ναι... εκεί ακριβώς το πάνε το πράγμα!

Θα μου πεις τώρα ποιοι και γιατί το κάνουνε αυτό; Δλδ. τι στο διάβολο θέλουνε πια από εμάς που ΔΕΝ τους πειράζουμε!; Γιατί τι θέλω εγώ π.χ. η Ελληνίδα; Να πάω και να πάρω π.χ. την Αλάσκα ή την Ζουαζιλάνδη; ΟΧΙ βεβαια! Το ΜΟΝΟ που θέλω είναι ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ, αυτά δλδ. που αποδεδειγμένα μας κλέψανε οι βάρβαροι «γείτονες», όπως π.χ. την Βόρεια Ήπειρο, την Κύπρο, την Αγιά Σοφιά κτλ. κτλ.! Ενώ οι εβραίοι σιωνιστές (ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΑΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!) θέλουνε... ΟΛΟΚΛΗΡΟ τον κόσμο να κατακτήσουνε!!! Και το δικό τους «δίκιο» δεν το λένε «ρατσισμό» και μπούρδες, αλλά αυτά που θέλω εγώ ΤΑ 100% ΔΙΚΑΙΑ σαν Ελληνίδα τα λένε «φασισμό», «ναζισμό» και άλλες τέτοιες κουταμάρες...
         Κοίτα, εγώ το ’χω ξαναπεί από εδώ μέσα: ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ!!! Αυτοί φιρί-φιρί το πάνε για ανωμαλία κι έτσι! Δλδ. για πολέμους και αίμα, για οικονομικά αδιέξοδα, έτσι που ή να σκοτωνόμαστε από μπόμπες ή να τρελαινόμαστε απ’ τα προβλήματα ή να αυτοκτονούμε όπως πάθανε 8.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΣΑΡΚΟΙ ΜΑΣ ή να καταντήσουμε... ΖΩΝΤΑΝΟΙ-ΝΕΚΡΟΙ, δλδ. ζόμπι! Ναι, αυτοί ακριβώς είναι οι εβραιοσιωνιστές και πάνε τράβα να διαβάσεις τα «Πρωτόκολλα των σοφών της σιών» που γραφτήκανε κάπου εκεί πέρα το 1897, αλλά άμα δεις είναι σαν να τα γράψανε... ΧΘΕΣ μόλις!
Γιατί όμως ρε ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Τι ζόρι τραβάνε και μας θέλουνε οι εβραίοι ΟΛΟΥΣ σκλάβους του Αντίχριστου;;; Γιατί να μας βασανίζουνε έτσι και να μην έχει π.χ. το Ελληνόπουλο σταθερή δουλειά, έναν αξιοπρεπή μισθό, να ΜΗΝ μπορεί να κάνει ποτέ του Οικογένεια και άλλα τέτοια τρελά;;; Να βγαίνω εγώ και να βλέπω τις άλλες τις Ελληνίδες Φίλες μου, 30 και 35 χρονών και... να μην έχει ΚΑΜΜΙΑ από δαύτες ΕΝΑ έστω παιδάκι!!! Πού πάμε ρε μπάρμπα;...
Αυτό που είναι το πιο βαθύ «μυστικό» των εβραίων πάει πολλά-πολλά-πολλά χρονάκια πίσω... Μόλις κάποιους αιώνες! Να μην πω και χιλιετίες. Και το «μυστικό» αυτό το εβραϊκό είναι στον αριθμό που μας επιβάλανε κιόλας! Στο 666 δλδ. Που είναι ΠΟΛΥΥΥ μυστήριο και πρέπει κάποιος να το ψάξει το θέμα! Δλδ. γιατί να ’ναι π.χ. το 666 και να μην είναι κάποιο άλλο νούμερο; Τόσα νούμερα υπάρχουνε στην φύση! Ναι, ναι, ναι... αλλά όμως αυτό ΕΙΔΙΚΑ το νούμερο, το 666, το λέει στην Παλαιά Διαθήκη πως... ΗΤΑΝΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ! Και γι’ αυτό από τότε το λατρεύουνε και το ’χουνε σαν ιερή τους παράδοση!!!
          Δλδ. τι λένε; Λένε πως επειδή τάχα μου εκείνοι (δλδ. οι σιωνιστές) είναι οι «καλύτεροι», οι «εκλεκτότεροι» και οι «ανώτεροι» στον κόσμο (πω, πω... εκεί να δεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!), γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν και θα πρέπει ΟΛΟΣ ο ντουνιάς να προσκυνήσει αυτόν τον συγκεκριμένο τον αριθμό και... τον «βασιλιά» του που το 666 θα φέρει σαν «σωτήρα» του κόσμου και άλλα πολλά «μπλα-μπλα-μπλα»!!! Δλδ. μας μιλάνε για τον Αντίχριστο! Τι είναι δλδ. το «κόλπο» τους; Να δείξουνε στους ανθρώπους ΟΛΟΥΣ πως αυτοί (οι εβραίοι) κάνουνε το ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ πάνω στον κόσμο και έτσι γουστάρουνε και επιβάλουνε τον ιερό τους αριθμό 666 κτλ.!


         Αλλά όμως ΔΕΝ είναι μόνο αυτό το πραγματάκι το θέμα μας! Έχει και άλλα! Ξέρεις τι; Που αυτό το κάνουνε ακόμα ΚΑΙ για λόγους εκδίκησης!!! Θέλουνε δλδ. να μας εκδικηθούνε, που τόσους αιώνες ΠΟΥΘΕΝΑ δεν τους θέλανε (χμμμ... γιατί άραγε;) και που τους κυνηγάγανε από παντού κτλ.! Έτσι πάνε τώρα να μας την φέρουνε, γιατί μέσα στα σπίτια τους ΟΡΚΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ πως στο τέλος θα τον κυβερνήσουνε αυτοί τον κόσμο και θα μας βάλουνε το 666 για να μας... εβραιοποιήσουνε!!! Και για πάνε και μάντεψε ΠΟΙΟ ΕΘΝΟΣ από όλα μισούνε πιο πολύ και θέλουνε να το εκδικηθούνε με μανία, μίσος και κακία;;; Μα... ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, που μας ζηλεύανε από πανάρχαιων χρόνων και όποτε μπορούσανε μας ΚΑΡΦΩΝΑΝΕ και καμμιά μαχαιριά πισώπλατα!!! Άμα ΔΕΝ ξυπνήσουμε αυτό μας περιμένει, ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΑΔΕΡΦΙΑ! Δλδ. να γίνουμε... ΕΒΡΑΪΚΑ ΖΟΜΠΙ και να γίνουμε «παιχνίδια» στα χέρια των σιωνιστών!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!!!

Στο βίντεο αναλύεται με γλαφηρότητα το πως οι Εβραίοι εκτόπισαν απο τα ΜΜΕ και τα υπόλοιπα καίρια πόστα του μη-Εβραίους με την τακτική του "διαίρει και βασίλευε".Οι Εβραίοι καλλιεργούν μεταξύ τους την ιδέα της "ανώτερης φυλής" για να επιτύχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και να κερδίσουν τους "gentiles" αντιπάλους τους.
Διαδώστε παντού αυτό το βίντεο!!!!

Το διαβάσαμε από το: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/10/blog-post_8352.html#ixzz2hEzVXbUK

Δεν υπάρχουν σχόλια: