Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η αμύθητη περιουσία του Χριστοδούλου στο φως (ΠΑΡΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ)

Φωτογραφία για Η αμύθητη περιουσία του Χριστοδούλου στο φως (ΠΑΡΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ)Σας πάω όπως είστε…Και εγώ θα σας πήγαινα με τέτοια περιουσία!

Ξεσφράγισαν το σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό και βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Το τουρκικό κράτος δίνει ΔΩΡΕΑΝ τις τηλεοπτικές σειρές στον ΑΝΤ1




"Δίνουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δωρεάν σε άλλες χώρες, τουρκικές .....

Δείτε Από Τι Θα Αποτελείται Το Νερό Του Μέλλοντος !


Θα το τρώμε αντί να το πίνουμε!

Θα πούμε το νερό νεράκι στα επόμενα χρόνια! Για τον λόγο αυτό οι επιστήμονες αναζήτησαν νέους τρόπους αποθήκευσης νερού σε στερεή μορφή. 

Οι γιαπωνέζοι επιστήμονες ("High-water-content mouldable hydrogels by mixing clay and a dendritic molecular binder") για μια ακόμη φορά έκαναν το θαύμα τους και κατασκεύασαν το ελαστικό νερό.

Οι τηγανιτές πατάτες των Fast Food ζουν 2,5 μήνες!!!βιντεο

ΔΕΙΤΕ ΤΙ  ΠΑτΑΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ! VIDEO ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ Δείτε το παρακάτω βίντεο και ξαναστεφτείτε το πριν φάτε τηγανιτές πατάτες από Fast Food. Το πείραμα το έκανε ένας λάτρης της υγιεινής διατροφής για να αποδείξεις τα συντηρητικά των "πλαστικών" φαγητών....

Απίστευτο μήνυμα μέσα από την Οδύσσεια



Άραγε αυτό γιατί δεν μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; "..Διαβάστε το! Αρκούν 2 λεπτά.Αλλά μπορεί να το σκέπτεστε για πολύ περισσότερο Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί ... πρόσεχα την ώρα των αρχαίων.. Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να.....

Τα σχολεία στο Τέξας τιμωρούν τους μαθητές που αρνούνται να φοράνε πάνω τους το μικροτσίπ!




Όπως γνωρίζουμε, μια σχολική περιοχή στο Τέξας φέτος,ανακοίνωσε ότι θα απαιτούν από τους σπουδαστές να φορούν μικροτσίπ ενσωματωμένες-ταυτότητες ανά πάσα στιγμή.

Τώρα, οι φοιτητές που αρνούνται να παρακολουθούνται λένε ότι αισθάνονται τον αντίκτυπο.