Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Οδηγίες προφύλαξης κατα τη διάρκεια καταιγίδας



Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας και το ΕΚΑΒ, για τις ημέρες με καταιγίδες, συστήνει τα εξής:

Εάν βρίσκεστε σε εσωτερικό χώρο:
Ασφαλίστε αντικείμενα, που μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή την ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.
Ελέγξτε αναρτημένες πινακίδες.
Ασφαλίστε τις πόρτες και τα παράθυρα.

Bikemap

Γίνε επιτέλους ο εαυτός σου. Μην ακολουθείς κανέναν. Μην ταυτίζεσαι με κανέναν.

Γιατί ταυτίζεσαι με κάποιον άλλο, με μια ομάδα, με μια χώρα;Η ταύτιση σταματά κάθε δημιουργική κατανόηση και μετά, γίνεσαι ένα απλό όργανο στα χέρια του ηγέτη, του αρχηγού κόμματος, του παπά κλπ.
Είμαστε το αποτέλεσμα των σκέψεων και των επιδράσεων των άλλων

Ευχές με νόημα… κάρτες με χαμόγελα!



Φέτος τα Χριστούγεννα στείλτε ευχές στους φίλους και συνεργάτες σας και πλημμυρίστε χαρά τις καρδιές των μικρών μας φίλων, αγοράζοντας Χριστουγεννιάτικες κάρτες από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Ιστορία του espresso!!

Το Happyland, στη Νίκαια

Το Happyland, στη Νίκαια, είναι ο παιδότοπος των ονείρων κάθε παιδιού και κάθε γονέα.
Όσο τα παιδιά ξεφαντώνουν σε ομαδικά ή ελεύθερα παιχνίδια (κάτω από την επιτήρηση των εμπείρων βρεφονηπιαγωγών μας) οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν σε έναν πολύ ζεστό και όμορφα διαμορφωμένο χώρο.

Λες; by Evie Pride

Ένα βιβλίο γραμμένο, για μια πολυδιάστατη προσωπικότητα. Τη Ζωή!
Ο χαρακτήρας της πολυσύνθετος, ένα κομμάτι από την προσωπικότητα του καθενός από εμάς. Με θάρρος , πάθος και τσαγανό, για τα θέλω και τα εγώ της, τους φόβους της ,τη ζωή της ολόκληρη. Τα μονοπάτια που προχωρά μοιάζουν έτοιμα να δεχτούν κάθε της βήμα. Έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει, όταν το αξίζει, γιατί η συγκεκριμένη Ζωή αξίζει τα πάντα .Η αγάπη την συντροφεύει ,την κυνηγά, ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον της. Σκοπός της, η κρυφή επιθυμία όλων να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

Η ιστορία της ψήφου στην Ελλάδα



Ψήφος κυριολεκτικά σημαίνει το μικρό λειασμένο λιθάρι και κατ’ επέκταση κάθε μέσο που χρησιμοποιείται από τις συντεταγμένες πολιτείες, προκειμένου να δηλώσει ο πολίτης - ψηφοφόρος τη βούλησή του, στο πλαίσιο μιας εκλογικής διαδικασίας. Στη χώρας μας, ως μέσα ψηφοφορίας έχουν χρησιμοποιηθεί το ψηφοδέλτιο και το σφαιρίδιο.

Χωριουδάκι ζωγραφισμένο όλο… στο χέρι!

Το χωριό Zalipie στην Πολωνία μπορεί να είναι μικρό και απομονωμένο αλλά δεν παύει να είναι διάσημο τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.