Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Τα παιδιά των αεροψεκασμών μας.κανείς να αναιρεί ότι λαμβάνουν χώρα και αεροψεκασμοί,και έχεις και τους κοιμισμένους!!


Στο διαδίκτυο γράφοντας chemtrails, morgellons, HARRP κλπ οι καταγγελίες, με βίντεο και φωτογραφίες ντοκουμέντα είναι πάρα πολλές, από ανθρώπους σοβαρούς, επιστήμονες, βουλευτές κλπ. Που είτε από τις κυβερνήσεις, την πολεμική αεροπορία και άλλους φορείς, έχουν λάβει αόριστες απαντήσεις, είτε λέγοντας ότι οι αεροψεκασμοί, είναι απλά ίχνη καυσαερίων, χωρίς κανείς να αναιρεί ότι λαμβάνουν χώρα και αεροψεκασμοί!
Ένωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας



Τα παιδιά μας ζητούν απαντήσεις και πράγματι μας ψεκάζουν χημικά. Αυτή την ξεκάθαρη δημόσια θέση για τους αεροψεκασμούς έχει πάρει ένας διακεκριμένος επιστήμονας, ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης στον κέντρο ερευνών Δημόκριτος, π. Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων.
«Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε με απόλυτη βεβαιότητα τι περιέχουν αυτές οι ουρές, αλλά σίγουρα περιέχουν κάποια χημικά στοιχεία και γι’ αυτό χαρακτηρίζονται ως χημικές ουρές», εξηγεί ο κ. Κατσαρός και τονίζει πως δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του φαινόμενου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό: «Από αναφορές συμβούλων των προηγούμενων προέδρων των ΗΠΑ αλλά και με βάσει πρόσφατες εκθέσεις του υπουργείου Περιβάλλοντος, σκοπός τους είναι να λαμβάνονται μέτρα για την καταπολέμηση του λεγόμενου φαινόμενου του θερμοκηπίου ώστε μέχρι το 2025 να έχουν στον έλεγχό τους το κλίμα. Πρόκειται για μέτρα γεωμηχανικής.

Η γεωμηχανική προβλέπει μια σειρά από μεθόδους για την μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας και κατά συνέπεια τη μείωση της θερμότητας άρα περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Ανάμεσα στα μέτρα αυτά είναι και οι αεροψεκασμοί. Σαν επιστήμονας, σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με τη γεωμηχανική. Πολύ φοβάμαι πως αυτές οι τεχνολογίες θα οδηγήσουν αναπόφευκτα στη δημιουργία νέων όπλων μαζικής καταστροφής στο μέλλον».
Για τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία, ο κ. Κατσαρός δηλώνει: «Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι έχουν εμφανίσει πονοκεφάλους, ζαλάδες, κακοδιάθεση ή και συμπτώματα γρίππης μετά από την εμφάνισή chemtrails στον ουρανό. Από αναλύσεις που έγιναν μέχρι τώρα από ορισμένες ομάδες ή πανεπιστήμια, παρατηρήθηκε ότι το δημιουργούμενο από αεροψεκασμούς ουράνιο «πέπλο» περιέχει, μεταξύ άλλων, σωματίδια αλουμινίου ή βαρίου σε ποσότητες που φυσιολογικά δεν πρέπει να υπάρχουν ούτε στο έδαφος, ούτε στο νερό.
Ιδιαίτερα το βάριο είναι πολύ επικίνδυνο χημικό στοιχείο που δεν πρέπει να βρίσκεται στην επιφάνεια του εδάφους». Και διευκρινίζει ο κ. Κατσαρός: «Τα αεροπλάνα που αφήνουν πίσω τους τις «χημικές ουρές», είναι συνήθως τύπου KC 10 ή KC 135 και δεν φέρουν διακριτικά, ενώ το πιθανότερο είναι να απογειώνονται από στρατιωτικά αεροδρόμια και δεν κοινοποιούνται τα διαγράμματα των πτήσεών τους».
Στην κρίσιμη ερώτηση «εάν πράγματι είναι έτσι, γιατί οι αρχές δεν αναγνωρίζουν επίσημα ότι αυτά τα πειράματα γίνονται για το καλό της ανθρωπότητας; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;», ο κ. Κατσαρός έχει εύλογη απάντηση: «Τέτοια πειράματα δεν μπορούν να γίνουν πάνω από τη χώρα που τα πραγματοποιεί, γιατί τότε αυτή θα αποδείξει την ταυτότητά της. Συγχρόνως, τέτοια πειράματα πρέπει να γίνουν πάνω από το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη, για να εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητά τους. Επιπλέον, το άρθρο 6 του κανονισμού των Ηνωμένων Εθνών απαγορεύει να γίνονται πειράματα για την μεταβολή του κλίματος. Να γιατί τα εν λόγω πειράματα γίνονται όπως γίνονται».

Τα παιδιά μας περιμένουν να ζήσουν. Σίγουρα κάποιοι επιδιώκουν να χειραγωγήσουν τους ουρανούς, ξοδεύοντας τεράστια χρηματικά ποσά, για το προσωπικό τους συμφέρον.
Όταν ξοδεύεις 100 δραχμές, αναμένεις να κερδίσεις 200 δραχμές… Επιστήμονες, πιλότοι, πολιτικοί, που σε άλλες συνθήκες, δεν θα έβρισκαν δουλειά, με την γεωμηχανική δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας και το παίζουν Θεοί!
Προπαγανδίζουν λέγοντας ότι το διοξείδιο του άνθρακα, των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, είναι υπεύθυνο για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και θελημένα αγνοούν σημαντικές επιστημονικές αποδεδειγμένες έρευνες. Η θάλασσα, οι ωκεανοί εκλύουν από μόνοι τους διοξείδιο του άνθρακα, σε υψηλές θερμοκρασίες, ενώ αποθηκεύουν σε χαμηλότερες. Όταν οι ωκεανοί είναι το 80% του πλανήτη μας, η ανθρώπινη δραστηριότητα, φαντάζει απειροελάχιστης δυναμικότητας, να ελέγξει την κλιματική αλλαγή!

Οι πάγοι λιώνουν, όπως τα φύλλα πέφτουν το φθινόπωρο και σχηματίζονται νέοι το χειμώνα. Ένα φυσιολογικό φαινόμενο, που όμως δεν «πουλά» στην τηλεόραση και πλέον όποιος εναντιώνεται σε αυτή την προπαγάνδα και στους «σωτήριους» αεροψεκασμούς, θεωρείται αιρετικός και ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ!
Το κίνημα της κλιματικής αλλαγή πλέον δεν είναι οικολογικό, αλλά πολιτικό, με τεράστια συμφέροντα, για φαρμακευτικές εταιρείες και στρατιωτικούς σκοπούς…
ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΑ
και εφόσον οι ουρανοί «άνοιξαν», κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν θα γίνουν και πειράματα σε ανθρώπους, μεμονωμένα ή όχι, σε διάφορες περιοχές του πλανήτη…!

Γεννιούνται παιδιά με καρκίνο, με άσθμα, με αναπνευστικά προβλήματα και κληρονομούν τις «συνέπειες» των απερισκεψιών μας ή της απραξίας μας, σε ανηθικότητες που λαμβάνουν χώρα στην εποχής μας, από ανθρώπους που θυσιάζουν τα πάντα, στο βωμό του κέρδους τους.
Δεν κάνουμε λόγο για ψεκασμούς εντόμων, αλλά για ψεκασμούς σχεδόν καθημερινούς, πόλεων και ανθρώπων!!!
ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ, βέβαια πάντα υπάρχει και δικαιολογία...!!!:
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ;ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ... ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ...Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΡΤΑ... λένε κάποιοι και είναι μερικοί και επιστήμονες.

Δίλημμα ζωής:Θέλετε ο Θεός σας, ο Αλάχ, ο Μωάμεθ, ο Βούδας κλπ να μας προσφέρει τον καιρό ή το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, με τους θανατηφόρους αεροψεκασμούς τους;
Αλήθεια τυχαία ονομάζεται... Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής;;;Πως βγάζουν το ψωμί τους εταιρείες κλιματικής αλλαγής, όπως η 3D sa General Aviation Applications, Skiathou 2, Thessaloniki ;;
Οι αεροψεκασμοί δεν αφορούν μόνο οικολόγους ή Χριστιανούς, αλλά όλους μας!!!Το νερό που είναι κατά 60.000 φορές πιο περιεκτικό σε αλουμίνιο, από το επιτρεπτό όριο, όπως ήδη φωνάζουν, σε μερικές χώρες, το πίνουμε όλοι μας. Για αυτό ερευνήστε και ενοχλείστε!!!
Γιατί άραγε μας κάνουν τόση πλύση εγκεφάλου;... Δείτε:
Τίποτα... μα τίποτα δεν είναι τυχαίο, στην εποχή που ζούμε!!!
Φοβερή απόδειξη - βίντεο για όσους μιλούν για υδρατμούς ή καυσαέρια... και κοροϊδεύουν τον κόσμο!... Θα τα πούμε στα δικαστήρια, φωνάζει ο κόσμος... και μακάρι να αρκεστεί στην δικαιοσύνη... δείτε:
Αυτό το άρθρο το φτιάξαμε ειδικά για όσους δεν πιστεύουν ότι μας ψεκάζουν.Δείτε το λοιπόν και μετά γελάτε μερικοί...Άραγε πόση αλήθεια αντέχει ο καθένας μας;
Αν κάποιοι πλουτίζουν από αυτούς τους ψεκασμούς, διότι αποφεύγουν αποζημιώσεις λόγω καταστροφών από χαλάζι κλπ, διότι κάνουν την ατμόσφαιρα πιο αγώγιμη για τις ασύρματες επικοινωνίες, διότι δημιουργούν προβλήματα υγείας έτοιμοι να τα λύσουν, διότι ελέγχουν το κλίμα με προέκταση τις οικονομίες περιοχών κλπ...Αυτοί επέλεξαν να ζήσουν λιγότερο και πλουσιότεροι! Εμείς; Τα παιδιά μας;
Μη μου κάνετε, σας παρακαλώ, την αναμενόμενη κλασσική ερώτηση : Μα, αυτοί οι σατανικοί εγκέφαλοι που τα κάνουν όλα αυτά δεν παθαίνουν τίποτα;;Μα ακόμη θεωρείτε τον εαυτό σας στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας του πλανήτη;;"Έχετε δει πόσοι αριστεροί ηγέτες, που εναντιώθηκαν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, έχουν πάθει καρκίνο και αν ποτέ πλανητάρχης, νόσησε από καρκίνο; "(Ερώτηση κ.Καραντζαφέρη-«ΛΑΟΣ» σε δική του τηλεοπτική εκπομπή, στο κανάλι «ΑΡΤ»)
Καλούμε τον κόσμο να ενημερωθεί και ν' αντιδράσει -ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ- πριν είναι αργά. Προτού η κορτιζόνη και τα χάπια για το άσθμα πάρουν μόνιμη θέση πλάι στο κομοδίνο. Προτού τα παιδιά χαθούν πριν προλάβουν να γίνουν ενήλικες. Προτού η φύση και το περιβάλλον πάθει ζημιές μη αναστρέψιμες. Προτού ο εξυπνότερος από εμάς, ...δένει απλά μόνος του τα κορδόνια από τα παπούτσια του, όπως λένε κάποιοι ευαισθητοποιημένοι επιστήμονες, στο διαδίκτυο!
ΟΧΙ στον παγκόσμιο πόλεμο και κύρια στον μυστικό, που γίνεται μέσω καιρικών οπλικών συστημάτων. Τελευταία έχουν ενταθεί οι προσπάθειες να περάσει η προπαγάνδα της κλιματικής αλλαγής, καταστρέφοντας σκόπιμα το περιβάλλον με στόχο έθνη και λαούς. Καταστρέφουν το κλίμα για να μας πείσουν ότι κινδυνεύει. Πίσω από το σχέδιο αυτό δεν υπάρχει τίποτε άλλο από την Ατζέντα 21, τη μείωση κι έλεγχο πληθυσμού, τον περιορισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..."Ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά η ψευδαίσθηση της γνώσης" είπε ο Stephen Hawking.Αν λειτουργούσε η δημοκρατία θα έπρεπε να υπήρχε υπεύθυνη ενημέρωση, μιας και ανησυχούν τόσοι άνθρωποι, ή ακόμα περισσότερο θα έπρεπε να ερωτηθούν οι λαοί της γης, μέσω ενός δημοψηφίσματος. Αλλά εδώ δεν μας ρωτάνε για άλλα και άλλα. Ψηφίζουμε μόνο για ασήμαντα δευτερεύοντα θέματα, ίσα- ίσα για να συντηρείται η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας. Οι πραγματικές αποφάσεις παίρνονται ερήμην και αντίθετα στην θέληση του ‘κυρίαρχου λαού’. Το σύστημα μέσα στο οποίο ζούμε λέγεται δημοκρατία αλλά δεν είναι. Είναι κάτι σαν την ψηφιακή ‘πραγματικότητα’, υπάρχει μόνο μέσα στην φαντασία των αδαών και ανυποψίαστων ανθρώπων
«Όταν η αδικία γίνεται νόμος του κράτους, τότε η ανυπακοή είναι υποχρέωση των πολιτών και η αντίσταση με κάθε μέσο σε οποιονδήποτε καταλύει την χώρα, είναι συνταγματικό δικαίωμα»Κάνετε κάτι... ο κόσμος δεν αντέχει να βλέπει να τον ψεκάζουν και η οργή του θα ξεχειλίσει...Μπορεί τα αεροπλάνα να χαμηλώσανε την ροή των χημικών τους, ώστε να φαίνονται σαν καυσαέρια, ο ουρανός όμως μετά θολώνει, σύννεφα ιριδίζουν από τα χημικά, στο φως του ήλιου που χάνεται και οι αγρότες βλέπουν λιγότερη σοδιά, οι επενδυτές φωτοβολταϊκών λιγότερα χρήματα... μα πάνω από όλα, τον καρκίνο και τα πνευμονικά οιδήματα, να θερίζουν κάθε γειτονιά μας!!!
Υπάρχει Εισαγγελέας στην Ελλάδα, που θα αναλάβει να εξετάσει τα χιλιάδες βίντεο, φωτογραφίες και παράπονα, ντοκουμέντα αεροψεκασμών, από απλούς πολίτες;Υπάρχει πατέρας παιδιών, που δεν θα κοιτάξει τον ουρανό και δεν θα ρωτήσει να μάθει, τι αναπνέει το παιδί του;Τόσο υποτακτικοί γίναμε;
Τόσο καριερίστες είμαστε, που φοβόμαστε μην χάσουμε την ήσυχη ζωούλα μας, όση και αν αυτή μας την κάνανε;Υπάρχει πολιτικός, που σαν πατέρας, θα πει στα παιδιά του, πως πάλεψε για την ζωή τους και αναζήτησε απαντήσεις;Θα αφήσουμε τα αεροπλάνα να πετούνε και να "βρωμίζουν" ανενόχλητα τον αέρα μας, ενώ κυνηγούμε στα βουνά της Αρκαδίας με τα παιδιά μας, ενώ εκπαιδευόμαστε στα πεδία βολής του στρατού μας για την προάσπιση του αγαθού της ελευθερίας, ενώ μαθαίνουμε να πετούμε, ως νέοι αεροπόροι, αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας της Τρίπολης και μάθαμε να ζούμε την ανεξαρτησία μας, σε αυτούς του αιματοβαμμένους τόπους των προγόνων μας;…
Τα παιδιά των αεροψεκασμών μας, θα υποφέρουν, θα κληρονομήσουν μολυσμένη γη, ουρανό και θάλασσα. Και όλα αυτά είναι θέλημα Θεού να γίνουν, για να συνετιστούμε. Θα έχουν τα πάντα και δεν θα μπορούνε να φάνε. Δεν είναι οικολογική ανησυχία οι σκέψεις αυτές, αλλά μία νέα πραγματικότητα, της άπληστης ευρηματικότητας του ανθρώπου, να ελέγξει τα πάντα.
Μόνιμη η "ομίχλη" στον ασπρουλιάρη ουρανό σας... που είναι το απέραντο έντονο γαλάζιο του Αιγαίου, των παππούδων μας;
Αποκάλυψη - Η Τέταρτη Σάλπιγγα: "...και ο τέταρτος άγγελος εσάλπισε, και επλήγη το τρίτον του ηλίου και το τρίτον της σελήνης, και το τρίτον των αστέρων, ίνα σκοτισθή το τρίτον αυτών, και το τρίτον αυτής μη φανή η ημέρα, και η νυξ ομοίως..."
Πρόσφατη δημοσιευμένη έρευνα επιστημόνων, μιλά για μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας, κατά 30%, σε περίπτωση(…) που χρησιμοποιηθεί αεροζόλ στην τροπόσφαιρα, για να σωθούν οι πάγοι… Κάποιοι επιστήμονες ακόμη ερευνούν και κάποιοι κάνουν πράξη, επιστημονικές ανακαλύψεις, χωρίς να εξετάσουν συνέπειες…
Πολλοί λένε πως στις μέρες μας, όποιος διαβάζει Προφητείες των Αγίων μας, είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα!!!
Κλείστε την τηλεόρασή σας, τα "μέσα μαζικής τύφλωσης" δεν πρόκειται να σας πούνε τίποτε...