Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.... ΜΗ ΚΟΒΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!


Και επειδή μου αρέσει να μιλώ με παραδείγματα. Έστω ένας ελεύθερος επαγγελματίας με τζίρο 20.000 και έξοδα 5.000, άρα κέρδη 15.000 ευρώ. 


Για τα 20.000 τζίρο θα πληρώσει φπα 23%=4.600 (ασχέτως αν τα έχει εισπράξει ή όχι από τον πελάτη), θα του παρακρατηθεί φόρος 25%=5.000 ο οποίος θα αποδοθεί από τον πελάτη στην εφορία (όπως γίνεται με τους μισθωτούς που αποδίδει ο εργοδότης το φόρο τους). 

Τί θα... συμβεί;...Αν δεν έχουμε ρεύμα.....


Έχεις σκεφτεί ποτέ στα σοβαρά τι θα συμβεί αν κλείσουν τα φώτα; Και δεν ανοίξουν ποτέ ξανά; Ή πόσο εύκολο είναι όντως να μας συμβεί αυτό; Ούτε εγώ. Αλλά μπήκα στο τριπάκι με αφορμή το Revolution του Abrahams που έκανε Δευτέρα βράδυ πρεμιέρα. Και από τότε δεν βγήκα ξανά....

KANE KATI H ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ‏



Αυτήν την την Τρίτη, ο Ελληνικός λαός (εμείς δηλαδή, εγώ και εσύ, όχι κάποιος άλλος), οφείλει να υποδεχθεί την κυρία Μέρκελ όπως της αξίζει. 

Η αυτό θα κάνουμε, ή αλλιώς να το βουλώσουμε και να μην ξανά διαμαρτυρηθούμε για οτιδήποτε μας συμβεί.  Και όσα μας κάνουν, λίγα θα είναι.

Και μιας και θα βρεθούμε πολλοί άνθρωποι στο σύνταγμα, καλό είναι να εκμεταλλευτούμε την περίσταση και να κάνουμε και κάτι παραπάνω: