Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

OI ΑΘΛΙΟΙ ΤΟΥ ΒΙΚΤΟΡΟΣ ΟΥΓΓΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


Eνα email γραμμένο απο φίλο:

Διαβάζουμε από τις Ειδήσεις του google:
"Στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει ότι αν τελικά η απόφαση του Αρείου Πάγου
δεν κάνει δεκτό το αίτημα του Δημοσίου για αναίρεση της απόφασης του Πρωτοδικείου τότε θα πρέπει άμεσα να θέσει σε εφαρμογή διαδικασία όπου οι πολίτες θα πηγαίνουν με το ενοικιαστήριο ή το πωλητήριο του ακινήτου στη ΔΕΗ και να δηλώσουν τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου του ιδιοκτήτη." (TO BHMA Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012, Βονιφατίου μάρτυρος. σ.σ.  Των οσιομαρτύρων και εθνοσωτήρων Αρθούρου & Στουρνάρα πότε πέφτει;)
Αυτό σημαίνει ότι μετά τον συμβολαιογράφο όπου θα δηλώνουμε την γέννησή μας, τη βάφτισή μας, το γάμο μας, το διαζύγιό μας, τον θάνατό μας και ό,τι άλλο μας τύχει ή μας συμβεί, θα περνάμε και από τη ΔΕΗ για τα περαιτέρω, όπου ο mr Αρθουρ -ώου γιές- θα προσφέρει και καφέ της παρηγοριάς (σαν αυτόν που σερβίρουν στις κηδείες). Δεν θα πούμε "βρεγμένη σανίδα τους χρειάζεται", διότι οι σανίδες χρειάζονται για καύσιμα στις μέρες που περνάμε. Βοϊδό….. τους χρειάζεται.
Αν, όμως δεν πατήσει κανένας στη ΔΕΗ για να δηλώσει το θάνατό του κλπ, παρντόν το ΑΦΜ του, τι θα γίνει; Θα βυθίσουν τη χώρα (κατά το "βυθίσατε το Χόρα") στο σκοτάδι;
Στην αμέσως επόμενη § των "Ειδήσεων" για το χαράτσι διαβάζουμε:
"Με αυτόν τον τρόπο η εφορία θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία ώστε να μπορέσει στη συνέχεια η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων να αποστείλει όλα τα σημειώματα με το χαράτσι των ακινήτων στους ιδιοκτήτες ή τους ενοικιαστές των ακινήτων."
Ομως, οι ΔΟΥ  έχουν ήδη αυτά τα στοιχεία, για μεν τους ενοικιαστές-εκμισθωτές από το μισθωτήριο που κατατίθεται στην Εφορία, για δε τους ιδιοκατοικούντες ιδιοκτήτες από τη φορολογική τους δήλωση. Επειδή, όμως, ο Στουρνάρας δεν μπορεί να κάνει ζάφτι τους υπαλλήλους, δηλ. να τους επιβληθεί και να τους εξαναγκάσει να κάνουν τη δουλειά, βάζει τη ΔΕΗ και τον Αρθούρο να την κάνει.
Και, φυσικά, η ΔΕΗ θα κάνει τη δουλειά με το αζημίωτο, δηλ. θα επιβάλει τις θεόρατες αυξήσεις στα τιμολόγια. Ποιές είναι αυτές; Ιδού:
Ο mr Αρθούρος ανακοίνωσε αύξηση 15-20 ευρώ το μήνα για τη μέση Ελληνική οικογένεια. Αυτό σημαίνει ένα διακοσάρι το χρόνο. Δηλ. αν μία οικογένεια έχει ετήσιο εισόδημα 10.000€, ο mr Αρθούρος θα της φάει το 2,5%, μόνο για την αύξηση. Χώρια η απώλεια των "εισπρακτικών" 0,25% που προβλέπει ο νόμος, δηλ. ~5 εκ. ευρώ ετησίως. Μιλάμε για πολύ πράμα απ’ αυτό που είχε πει ο Ροντούλης στη Βουλή.
Ιδού, λοιπόν, η εξήγηση γιατί ο mr Αρθούρος καλοδέχεται παράνομες διαταγές από τον Στουρνάρα και τις δικαιολογεί κι’ από πάνω.
Από δω και πέρα, όταν θέλουμε να βρίσουμε κάποιον θα του λέμε: "Είσαι πολύ Αρθούρος", ζητώντας προκαταβολικά συγγνώμη απ’ τα γομάρια. 
Σχετικά με τη συζήτηση για το χαράτσι ενώπιον του Τμήματος αναστολών του Α.Π., διαβάζουμε από τις ειδήσεις του Google:
“Ακόμη, υποστήριξε ο συνήγορος της επιχείρησης ότι χρειάζονται μήνες για ν’ αλλάξει το λειτουργικό σύστημα και ότι πρέπει να σταλούν οι εκτυπωθέντες λογαριασμοί και όχι ν’ αλλάξουν, γιατί θα έχει σημαντικό κόστος. Σημείωσε επίσης, ότι η ΔΕΗ χρειάζεται τουλάχιστον 2 - 3 μήνες για να θέσει σε εφαρμογή την απόφαση του Πρωτοδικείου.” (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Τρίτη 18-12-2012)
Ο νόμος 4021/11 για το χαράτσι δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 218Α στις 3-10-2011. Η πρώτη δόση του χαρατσιού μπήκε από τη ΔΕΗ στους λογαριασμούς του Οκτωβρίου 2011. Δηλ. για να θέσει σε εφαρμογή το νόμο η ΔΕΗ χρειάστηκε λίγες μέρες. Για να θέσει, όμως, σε εφαρμογή τη δικαστική απόφαση χρειάζεται 2-3 μήνες. Τάδε έφη Αρθούρος, ο ομόσταυλος του Στουρνάρα, ώ γιές.
Τα γομάρια δεν έχουν τσίπα, ούτε ντροπή, ούτε αιδώ, ούτε φιλότιμο. Αϊντε βρε γομάρια· άϊντε βρε γομάρια, που σταβλίζεστε στο ίδιο παχνί.

    OI  ΑΘΛΙΟΙ  ΤΟΥ  ΒΙΚΤΟΡΟΣ  ΟΥΓΓΩ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ  ΣΤΟ  ΣΤΑΒΛΟ  ΤΗΣ  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ