Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Βροχή μετεωριτών και πλανητικές ευθυγραμμίσεις το Δεκέμβριο του 2012


Πριν πλησιάζουμε το «Χειμερινό Ηλιοστάσιο» στις 21 Δεκεμβρίου, έχουμε πρώτα την επόμενη βροχή μετεωριτών που ονομάζεται "Geminids".
Αυτή η βροχή μετεωριτών παίρνει το όνομα της "Geminids"
επειδή φαίνεται να ακτινοβολεί από τον αστερισμό των Διδύμων, και θα την δούμε 13 και 14 Δεκεμβρίου, όταν Γη περνά μέσα από ένα ρεύμα συντριμμιών από ένα παράξενο αντικείμενο που μερικοί αστρονόμοι αποκαλούν "κομήτη Rock."
Οι Geminids είναι μια μοναδική βροχή μετεωριτών που οφείλεται όχι σε έναν κομήτη, αλλά σε έναν αστεροειδή! Όλες οι άλλες βροχές από πεφταστέρια έχουν έναν κομήτη για προέλευση.
Η Geminid βροχή μετεωριτών ακολουθείται από δύο ισχυρές ουράνιες ευθυγραμμίσεις της 17 - 18 Δεκ. που περιλαμβάνουν (Δία-Γη-Ερμή) και (Αφροδίτη-Ερμή-Ήλιο), καθώς και σε συνδυασμό με την αρμονική αντήχηση από το φαινόμενο στη Γη, μπορεί να υποδεικνύει, πιθανώς μία δυναμική μεγάλη ηλιακή εκδήλωση (Χ-Class Solar Flare ή Major Ηλιακή έκρηξη) ή ένα σεισμό μεγέθους 7,5 ρίχτερ για μία από αυτές τις προβλεπόμενες ημέρες.
Η ευθυγράμμιση αυτή είναι παρόμοια με την ευθυγράμμιση των πλανητών η οποία προκάλεσε την μεγαλύτερη καταγεγραμμένη σημαντική στεφανιαία μαζική εκτίναξη (CME) στο Carrington το 1859
Η τρίτη ισχυρή ουράνια ευθυγράμμιση: Δίας - Γη - Αφροδίτη στις 21 Δεκ. 2012.




http://www.apocalypsejohn.com/2012/12/meteorites-planitikes-eythigrammiseis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: