Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ «ΣΚΟΥΠΕΣ» ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ..


Ανακοίνωση 255 / 6.8.«2012»
Απροκάλυπτο στάθηκε, για άλλη μία φορά, το θράσος των εκπροσώπων της «ελληνικής πολιτείας» να χρησιμοποιήσουν αυθαίρετα το ιερό για εμάς, τους Έλληνες Εθνικούς, όνομα του Ξενίου Διός ως ονομασία της πρόσφατης «επιχείρησης σκούπας» εναντίον των λαθρομεταναστών. 



Αφού τα σαΐνια αυτού του παπαδοκρατούμενου κράτους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι μία (θεατρική ή όχι) «επιχείρηση σκούπα» είναι η ενδεδειγμένη και οριστική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ας της έδιναν τουλάχιστον μία ονομασία που να συνάδει με τις δικές τους αντιλήψεις και τη δική τους πολιτισμική κληρονομιά, όπως λ.χ. «Σπάθα του Γεδεών», «Ρομφαία Κυρίου», «Στο όνομα του Κυρίου ημών», «Χριστιανικές Λεγεώνες» κ.ο.κ. 

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, όπως έχει διαμορφωθεί και στις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχει λάβει, είναι γέννημα των ανά τον κόσμο μονοθεϊστικών συστημάτων, που φυσικά δεν εκδηλώνονται μόνον θρησκευτικά, αλλά και οικονομικά, κοινωνικοδιαλυτικά, εθνοκτόνα και (αντι)πολιτισμικά. 

Ασχέτως, επομένως, από την όποια στενή πολιτική (κομματική) τοποθέτηση μπορεί να έχει κάποιος απέναντι στο συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο είναι σύνθετο και η διερεύνησή του - πόσω μάλλον η λύση του - ΘΑ ΘΙΞΕΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ, αποτελεί ολοφάνερη πρόκληση απέναντι στον πολιτισμό που γέννησε όλα τα ανώτερα ιδεώδη να χρησιμοποιείται έτσι καταχρηστικά το όνομα του υπάτου Θεού που τον ενέπνευσε και τον έκανε να μεγαλουργήσει.

Είναι, μάλιστα, κάτι περισσότερο από πρόκληση. Είναι ύβρις! 

Και είναι, συγχρόνως, μία ακόμη ειρωνεία, απέναντι στον ίδιο αυτό πολιτισμό. Όπως ειρωνεία είναι και οι ψευδεπίγραφοι «Ολυμπιακοί» Αγώνες, με τον τρόπο που σήμερα τελούνται. 

Ας δείξουν εφεξής τα σαΐνια αυτού του παπαδοκρατούμενου κράτους την ελάχιστη τουλάχιστον αξιοπρέπεια να λένε τα πράγματα με το όνομα που τους πρέπει ή με τα ονόματα του δικού τους πολιτισμικού και θρησκευτικού περιβάλλοντος. Και όχι πια με ονόματα που δεν είναι άξιοι ούτε καν να προφέρουν, πόσω μάλλον να τα χρησιμοποιούν αδόκιμα, να τα καπηλεύονται και να τα μολύνουν.

Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών

πηγη http://www.ysee.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: