Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2007

¥ ΦΥΤΌZΩH ¥

φυτόζωή... ποιος μπορεί να δώσει τον απόλυτο ορισμό αυτής της συνθέτης λέξης ; ο κάθε ένας το βλέπει διαφορετικά !! ΠPOΣΩΠIKH μου οπτική γωνία ένας άνθρωπος φυτόζώει όταν ζει χωρίς στόχους, όνειρα,ελπίδες!
όταν έχει βόλεμα κ ρουτίνα κ δεν ρισκάρει να ζήσει κάτι νέο! κάτι διαφορετικό, κάτι άλλο που επιθυμεί!
κάποιος έχει φυτόζωή όταν αφήνει τον χρόνο NA κυλά χωρίς να τον εκμεταλλεύεται!

κάποιος μου είπε ότι εγώ φυτόζώω... ΓIATI; ΛAΘOΣ κάνει εγώ είμαι έτοιμη για νέο βήμα, έτοιμη να ρισκάρω κ να δοκιμάσω... να εκπληρώσω τα όνειρα μου , να ζήσω αυτό που θέλω τόσο... αρκεί να βρω TO έδαφος, την ανταπόκριση, την σωστή στιγμή κ φυσικά NA μου δωθεί η ευκαιρία!

είμαι ανεξάρτητη, δυνατή κ ευτυχισμένη έστω με TA λίγα αρκεί να είναι δικα μου ή δημιούργημα μου... είμαι ευτυχισμένη που μπορώ κ παλεύω ... ναι θα ήθελα περισσότερα όλοι θέλουμε αλλά πρώτα προσπαθώ NA κρατήσω τα λίγα που αξίζουν τα εξασφαλίζω μη μου φύγουν κ τα χάσω... προσπαθώ πρώτα για αυτα που αγαπώ κ μετά για τα αλλά... άλλωστε αν τα βάλεις στόχο κάποια στιγμή θα έρθουν!
δεν φυτοζωω απλά ζω ελεύθερη ... κ η ζωή έχει κ TA πάνω της κ τα κάτω της, τόλμη θέλει!!!

;)

1 σχόλιο:

Ανδρέας είπε...

Πολύ όμορφο κείμενο και... δυναμικό! Δε θέλω ούτε εγώ να φυτοζωώ...θέλω να ζω...να αισθάνομαι, να πληγώνομαι, να γίνομαι ευτυχισμένος, να ζω...δε τη θέλω τη φυτοζωή ;-)

Σας ευχαριστώ που γεμίζετε τον ελεύθερό μου χρόνο με όμορφα κείμενα! Γεμάτα ζωή και εσωτερικό κόσμο..συναίσθημα..όνειρα..δικά σας :-)