Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!

http://www.makeleio.gr/images/Dekemvrios/evraioi.JPG


Σόνια Μαυρίδου
sonia_mavridou@hotmail.gr
facebook: Σόνια Μαυρίδου
Παντού πας και ακούς τα ίδια και τα ίδια: για Bar-Code σ’ όλα τα εμπορεύματα

(ΓΙΑΤΙ παρακαλώ; δλδ. κάποτε που ΔΕΝ το ’χαμε το καταραμένο το Bar-Code πώς στο καλό κάναμε αγοραπωλησίες;;;), για ηλεκτρονικές κάρτες-χαράγματα με το 666 (και γιατί ρε παίδες όχι με ΑΛΛΟΝ αριθμό;),

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ – ΗΤΑΝ “ΣΥΜΒΟΥΛΗ” ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ;

Σοβαρά ερωτηματικά προκαλεί έγγραφο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με το οποίο αφαιρούν από το ΣΔΟΕ τον έλεγχο μεγάλων και σημαντικών υποθέσεων (π.χ. λίστα LAGARDE, λίστα Λουξεμβούργου, ακίνητα Λονδίνου κ.λ.π.) και με τον κίνδυνο παραγραφής, μεταφέρουν τον έλεγχο στις εφορίες! Το AvantiPopoloGR παρουσιάζει το επίμαχο έγγραφο.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ!

list lagardeΗ διαβόητη πια λίστα Λαγκάρτ, η λίστα του Λιχτενστάι, του Λουξεμβούργου, τα ακίνητα στο Λονδίνο, η λίστα με τα εμβάσματα στο εξωτερικό... η λιστομαχία των δύο τελευταίων ετών με ποσά δισεκατομμυρίων που έκαναν φτερά, που είχαν κρυφτεί απ' την εφορία και ό,τι άλλο φαίνεται πως απλά ήταν για τα μάτια του κόσμου. 

Ένα έγγραφο του ΣΔΟΕ είναι αποκαλυπτικό.

Από ένα έγγραφο του ΣΔΟΕ προκύπτουν πολλά συμπεράσματα.

Πώς να ανιχνεύσουμε τα ψέματα;

Τα ψέματα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανιχνευθούν. Η επιστημονική έρευνα δείχνει ότι ο μέσος άνθρωπος δεν καταφέρνει να τα ανιχνεύσει, παρά μόνο στην τύχη. Ένας σημαντικός λόγος είναι ότι υπάρχει παραπληροφόρηση σχετικά με το πώς είναι δυνατό να ανιχνευτούν. Όμως, πολλά χρόνια έρευνας στην ψυχολογία, συμπεριλαμβανομένης της έρευνας που έγινε από τον Aldert Vrij κατά τη διάρκεια πραγματικών αστυνομικών ανακρίσεων, μας βοηθούν να κατανοήσουμε πότε λέγεται κάποιο ψέμα.