Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τεχνικές θέρμανσης του σώματος.



Φίλοι μας, επειδή σε αυτή την εποχή, καλούμαστε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και επειδή εάν μας νικήσουν στο μυαλό μας θα έχουν κερδίσει τα πάντα, ας μην το επιτρέψουμε. Ας αντισταθούμε με όποιον τρόπο μπορούμε και πάνω απ' όλα ας μην τους επιτρέψουμε να μας βάλουν στο συναίσθημα του φόβου της απελπισίας και της χωριστικότητας.

Γιατί θέλουμε να φάμε όλο το γλυκό;



Τα γλυκά επιδρούν στον εγκέφαλο όπως και τα ναρκωτικά
, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα σε πειραματόζωα και οι επιστήμονες αναφέρουν ότι υπάρχουν μεγάλες ομοιότητες στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος των παχύσαρκων και των εθισμένων στα ναρκωτικά.

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ



Δεν έχω άλλον λόγο να σταθώ έτσι, όλος προσοχή μπροστά σας, με τούτο το ξερό κομμάτι χαρτί, παρά μονάχα πως είσαστε οι θυγατέρες μου και σε σας μονάχα λέω πως χρωστώ μιαν εξήγηση, για ετούτη την ύστατη πράξη μου. Ίσως και στο Θεό, μα με κείνον, θα λογαριαστούμε αργότερα. Αλήθεια είναι, πως κανείς άλλος δεν βάσταξε να αγγίξει ούτε λεπτό ότι εγώ θεωρούσα φορτίο μου κι αν τώρα λογαριάζομαι για αδύναμος, ας ψάξουν τις πέτσες της σαρκός τους όσοι περνιούνται για ανθεκτικοί στην κοινωνία του σήμερα. Ας μετρηθούμε με δαύτους στο πάχος της πέτσας μας.

TΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ;

Τελικά να που οφείλεται η πρόοδος της Ιαπωνίας και να γιατί είναι πολύ εξελιγμένη αυτή η χώρα.
Έχετε διαβάσει ποτέ σ' εφημερίδα ότι πολιτικός ηγέτης ή ένας πρωθυπουργός από ισλαμικό κράτος έχει επισκεφθεί την Ιαπωνία;

Έλληνας ερευνητής τιμήθηκε με το βραβείο «Μαρί Κιουρί»



Ο Έλληνας επιστήμονας δρ Γκίκας Μαγιορκίνης τιμήθηκε, για τα εξαιρετικά επιτεύγματά του στην έρευνα σε ιογενείς νόσους, με το βραβείο Marie Curie της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην κατηγορία «Ελπιδοφόρο ερευνητικό ταλέντο».

Μήπως ο Παναγούλης ήταν προφητικός ;;;