Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Συγκρίνετε τις τιμές των προϊόντων που πωλούνται στα super markets

Συγκρίνετε τις τιμές των προϊόντων που πωλούνται στα super markets και βρείτε σε ποιό μπορείτε να αγοράσετε φθηνότερα τα είδη που σας ενδιαφέρουν!

Το shopnsave.gr είναι μια εύχρηστη online μηχανή σύγκρισης τιμών σε βασικά είδη κατανάλωσης. Περιλαμβάνει τιμές προϊόντων από 6 μεγάλα super markets: Σκλαβενίτης, Carrefour, Βερόπουλος, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας και Lidl.
Γράφοντας το είδος (π.χ. μπανάνες, ψωμί, γάλα, αναψυκτικό, απορρυπαντικό, αποσμητικό, χαρτοπετσέτες κ.α.) ή απευθείας την μάρκα οποιοδήποτε προϊόντος, μπορείτε να κάνετε σύγκριση τιμών πώλησής του σε όλα τα super markets. Η αναζήτηση γίνεται με  λειτουργικότητα ώστε να βρίσκετε τα προϊόντα τη στιγμή που πληκτρολογείτε.

Μπορείτε επίσης να δείτε ποιά προϊόντα έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους και τα είδη με τα οποία εξοικονομείτε τα περισσότερα χρήματα, στη σελίδα με τις καλύτερες προσφορές στην αγοράς.
Οι τιμές ενημερώνονται συχνά (υπάρχει σχετική σελίδα με τις ημερομηνίες ενημέρωσης). Οι συντελεστές του shopnsave.gr εγγυώνται την αμερόληπτη σύγκριση τιμών. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:
Μπορούμε να εγγυηθούμε την αμερόληπτη σύγκριση τιμών. Τις τιμές τις αποκομίζουμε εμείς με αναρίθμητες ώρες προσωπικής εργασίας καταγραφής στα υποκαταστήματα των Supermarkets που αναγράφονται στις σελίδες μας.
Κάθε προϊόν έχει button για προσθήκη σε εικονικό καλάθι αγορών. Μπορείτε να προσθέσετε στο καλάθι όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να συγκρίνετε το συνολικό κόστος των αγορών σας σε κάθε super market ξεχωριστά. Μπορείτε επίσης να τυπώσετε το περιεχόμενο του καλαθιού σας, δημιουργώντας λίστα αγορών για να την πάρετε μαζί σας στα ψώνια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: